La vall en tu: Acompanyament individidual

Viure és transitar diferents paisatges. Alguns d’externs, i molts d’altres, d’interns.

A vegades són terrenys amables i fàcils, d’altres ens resulten extranys i més dificultosos. Aprenem mentres caminem, tot i que a vegades ens sigui realment dificil saber com fer-ho o la fragilitat emocional ens ho impossibilita.

I en aquests paisatges, hi habiten diferents estacions, que ens porten cicles, canvis, morts internes i renaixements: Busquem, trobem, vivim, deixem anar i tornem a buscar, trobar, viure i deixem anar. Però que dolorosos, feixucs i abruptes que poden ser aquests canvis! O poden ser molt inspiradors però la incertesa o la confusió ens emboiren el camí.

Si t’agradaria conéixer com és el teu paisatge interior, conéixer quines valls hi habiten, com és per a tu transitar-les, com aprendre a caminar-les de manera més amable, o estàs passant per un canvi vital important i sents que necessites suport i/o claredat per a poder-lo transitar de manera més conscient i saludable, ofereixo acompanyaments individuals en la natura, zona Gironès, Pla de l'Estany i Baix Empordà, en espai privat però també es poden realitzar en medi obert en un entorn natural accessible i segur.

Si vols saber des de quin lloc acompanyo i què m’inspira a fer-ho, pots saber-ne més aquí.

Per si et resulta més fàcil o còmode, tingues en compte que puc realitzar aquest acompanyament en català, però també en castellà, italià, anglès i francès.

Si et ressona la proposta i t’agradaria saber-ne més, no dubtis en contactar-me i veiem possibilitats! I si tens dubtes, preguntes o neguits, també, aquí estic!