CAMINARS CREATIUS PER LES GAVARRES

QUÈ SÓN ELS CAMINARS CREATIUS?

Són passejades apreciatives per al bosc, amb la intenció d’endinsar-nos en la natura, connectar, dialogar i crear amb ella. Cada caminar busca obrir espais de connexió amb un/a mateixa, la natura i la creativitat, tot des de l’escolta profunda i el diàleg creatiu, obrint-se a diferents possibilitats expressives (moviment, poesia, pintura, escultura, etc).

Està adreçat a persones curioses de saber-se i escoltar-se amb més profunditat, que vulguin aprofundir en la seva relació amb la natura i/o (re)connectar amb el seu potencial creatiu.

* No cal coneixements en tècniques artístiques. No anirem a crear obres d'art sino a expressar el que sentim amb l'experiència contemplativa en la natura. Expressar és comunicar, element essencial que tenim tots/es per a viure

* No és necessària una preparació física particular. Només que puguis caminar a un pas tranquil i mantenir-te algunes estones dret/a és més que suficient! Sino sempre es poden buscar estratègies per a que pugui ser més accessible per a tu participar en l'activitat.

* Tampoc requereix estar molt familiaritzat amb estar en entorns naturals. Si alguna cosa t'impressiona o et fa respecte, no dubtis en comentar-m'ho/preguntar-m'ho!

* És una proposta amable que ofereix elements disponibles i accesibles per a tots/es ja que formen part de la nostra existència com a humans.

Es realitzarà amb català o castellà segons el grup.

Preu: 30 € per persona (Cal inscripció prèvia!). Si t'apuntes amb una altra persona, només pagueu 25 € cadascuna.

Properes dates:

23 de Març: Cassà de la Selva

Horari: 9h30 a 13h30

Si t'agradaria participar a un caminar, regalar l'experiència o fins i tot organitzar-ne un vora casa teva, no dubtis en contactar-me i veiem possibilitats!