Habitar la Vida

Habitar la vida és una proposta d’indagació creativa sobre l’ésser que pretén explorar, individualment i col·lectivament, interrogants al voltant de l’existència, la vida, el sentir i la creació:

Com és això d’habitar la vida?

Què vol dir per a mi habitar la vida?

Com és habitar la vida per a mi?

Com sento que l’habito?

Com vull habitar-la?

Explorarem aquests interrogants a través de les arts expressives, eldiàleg creatiu i l’escolta profunda amb nosaltres mateixos/es i amb la natura que ens envolta.

No buscarem respostes sinó que obrirem espais de possibilitat. El misteri creatiu ens revelarà el que necessitem aprendre en aquest moment!

Es basa en una metodologia creativa, vivencial i reflexiva, a partir de bases pràctiques d’artteràpiai d’ecopsicologia. Es proposaran diverses pràctiques meditatives i apreciatives i es treballarà a partir de diferents possibilitats artístiques (moviment, so, pintura, escultura, poesia, etc.).

La proposta s’adapta al grup, a l’entorn natural i al moment estacional de l’any. Per aquest motiu, la proposta s’anirà adaptant a les possibilitats del moment i del territori.

Està adreçat a persones adultes curioses de saber-se i escoltar-se amb més profunditat i també que tinguin ganes d’aprofundir en la seva relació amb la natura i el seu poder creatiu.

No cal experiència prèvia en pràctiques artístiques ni en treball personal. La creativitat i l’escolta ens habita a tots.

Intencions de la immersió:

  • Cultivar una escolta profunda per a comprendre i ampliar el propi camí-sentir i les possibilitats d’ésser. Interrogar-nos, des de la pràctica creativa i apreciativa, com habito la vida.

  • Submergir-nos en una escolta subtil i profunda de i amb la natura, comprendre i percebre les seves ciclicitats i transicions, endinsar-nos en el que ens hi vincula. Habitar-la, endinsar-nos-hi. Ser-ne part.

  • Brindar una mirada sobre la bellesa i el meravellament. Connectar amb el llenguatge artístic, creatiu, estètic, expressiu i poètic per a enriquir la mirada i la resposta cap a la vida quotidiana.

  • Ampliar la confiança, la curiositati la fortalesa interna.

  • Focalitzar la consciència sobre l’aprenentatge existencial. Els seus passos, les seves impressions, la seva integració. L’ésser en continua creació i aprenentatge.

  • La creativitat com a pràctica per a la vida. Connexió amb l’ésser creador i entrega i diàleg amb el misteri creatiu. Consciència i reflexió sobre com responc a la vida, com habito allò que em succeeix, com sóc actor/actriu de la meva vida.

Les dates i lloc de la propera immersió creativa estàn encara definint-se, si t’agradaria estar assabentada de les properes immersions, em pots contactar aquí i et mantindré informada!