Caminar Creatiu Juià Gener 2024

1/30/20241 min read

Aquest dissabte ens vàrem endinsar en els boscos de Juià, tot creant, tot preguntant, tot escoltant.

D’una primera respiració conjunta el pas va anar prenent pes, bosc endins, cos endins, cor endins.

De la senzillesa d’una petita fulla a la magnitud de l’existència, de la gratitud de la bellesa a la poética de la presència.

Vam començar ubicant-nos en aquells racons que ens convidàven a habitar, on després hi vam entrar en relació amb el cos per a crear unes composicions espaials i també els hi vam oferir uns escrits poètics. Seguim caminant mentre recollim elements que el pas ens ofrena. Aquests ens xiuxiuegen petites instal·lacions i composicions en racons inesperats del bosc. Ultimant el pas, una clariana ens abriga per oferir-hi una creació final: fos aquesta un conte vora el foc, un dibuix d'agraïment i reconeixement a la natura, un punt sobre paper que recorda el propi moment vital, un trobar un lloc on plantar-se i convertir-se en col, crear bandelores per l'espai sagrat, construir-se un lloquet per a entrar en connexió entre allò humà i el misteri, o senzillament observar la seqüència d’un mur en ruïnes i com les falgueres van prenent pes en ell.

Moltes gràcies a totes les persones que van fer possible aquest caminar, la seva entrega i generositat, obertura i presència. Un regal compartir aquesta proposta amb vosaltres!

Si vols saber més sobre els Caminars Creatius per els Gavarres, podràs trobar més info aquí

Els Caminars Creatius són una proposta guiada i adaptada als propis interessos i sentirs de les persones que hi participen. Per això, es tracta d’un espai de creació on jo proposo un itinerari sensitiu i unes propostes de creació, i tu la matèria sensible i la inspiració!

Recordar-te que el proper serà dissabte 23 de març als increïbles boscos de Cassà de la Selva (Gironès). Si vols inscriure't, pots contactatar-me aquí