Caminar Creatiu a Cassà de la Selva

2/21/20231 min read

Aquest dissabte al matí, dels boscos de Cassà de la Selva brotaven cants a la bellesa! A partir de propostes poètiques, corporals i compositives amb l’espai, vam explorar diferents maneres de dialogar i relacionar-nos amb la natura. La perspectiva i com ens interrelacionem amb la natura va ser el fil conductor d’aquest caminar.

Des del parar i apreciar amb una mirada més pausada el que ens envolta, interrogar-nos sobre com em percep un element de la natura, deixar-nos expressar a través de versos espontanis, trobar-nos immersos en el racó del bosc que ens crida a habitar-lo i entregar-nos-hi. Per a trobar claredat, entendre, ampliar i comprendre petits fragments que ens habiten que el soroll quotidià no ens deixa veure. O senzillament, per a escoltar-nos, saber-nos, compartir-nos, des de la bellesa, des del llenguatge poètic, des de la natura que ens habita.

Va ser commovedor i molt inspirador! Moltíssimes gràcies a les persones que vàreu venir, per la vostra entrega, disponibilitat i sensibilitat, per a prestar-vos al joc i entregar-vos tant bellament a la proposta. Que siguin nutritius aquests versos i aquests quadres vius al bosc!